Afbeelding
Foto: Bruisend Centrum

VERNIELDE TERRASSTOELEN EN BANNERS

Bruisend Centrum is helemaal klaar met vandalisme in Boxtel

Bruisend Centrum is helemaal klaar met de vernielingen in het centrum. Van vernielde stoelen, omvergeworpen plantenbakken tot afgescheurde promotiedoeken: de organisatie die wekelijks activiteiten in het Boxtelse kernwinkelgebied organiseert, doet een oproep aan iedereen om oogje in het zeil te houden.

Jammer vindt de organisatie het, want de activiteiten in het Boxtelse centrum lopen prima. ,,De sfeer is goed, de terrassen zitten lekker vol en uiteraard werkt het weer mee. Ook de koopzondag van 31 mei was een succes. Met Bruisend Centrum proberen we een aantrekkelijk centrum te creëren waar het winkelend publiek en de terrasbezoekers beiden van harte welkom zijn.”

VERPEST

Het steekt echter dat alle inzet door enkele mensen wordt beantwoord met negativiteit. ,,Waarom verpest een kleine groep vandalen het voor de rest? We roepen iedereen op, meldt je bij ons als je onregelmatigheden ziet en laten we ons centrum mooi houden”, roept de organisatie op. In contact komen kan onder meer via de Facebook- en Instagram-pagina’s van Bruisend Centrum.



tq Regelmatig treffen de mensen van Bruisend Centrum 's ochtends kapotgerukte promotiedoeken omvergetrapte bloembakken aan in de Boxtelse kernwinkelgebied. Veelal gebeurt dat in het weekend. (Foto: eigen collectie).

Afbeelding
Afbeelding