Senioren op dagreis naar Passiespelen

Samen met seniorenvereniging KBO Boxtel houdt EMA Reizen zondag 15 augustus een bustocht reis naar de Passiespelen in Tegelen. Aanmelden kan tot donderdag 1 juli.

Tijdens de dagtocht naar Limburg krijgen de deelnemers niet alleen een busreis, maar ook een lunch van drie gangen en eersterangs kaarten voor de Passiespelen. Het theaterstuk beschrijft de laatste dagen van Jezus Christus: van zijn intocht in Jeruzalem en het laatste avondmaal tot zijn kruisiging op de Calvarieberg. Het toneelspel wordt opgevoerd in het openluchttheater De Doolhof en kent een eigentijds verhaal. Zo zijn de vrouwen veel belangrijker en krachtiger gemaakt en is Jezus eerder een rebel dan een Heiland.

De voorstelling begint om 17.00 uur, maar daarvoor krijgen de deelnemers dus nog een uitgebreide lunch voorgeschoteld. Na afloop wordt iedereen weer bij de opstapplaats afgezet.

INFORMATIE

Deelname kost 84,50 euro. De vertreklocatie in Boxtel is bij eetcafé De Oude Ketting. De exacte vertrektijden worden zeven dagen voor de activiteit doorgegeven. Opgeven voor deze dagtocht kan bij Mary Maas, telefoonnummer (0411) 67 58 07; Ans Kuilman, telefoonnummer (0411) 67 56 17, e-mailadres anskos@home.nl of Sina van Alphen telefoonnummer (0411) 68 92 85 of e-mailadres sinavanalphen@solcon.nl.