Eerst even zweten op de tennisbaan en daarna napraten en -borrelen op het terras van het paviljoen aan De Voetboog. Bij LTV Munsel kon het weer dit weekend. (Foto: eigen collectie).
Eerst even zweten op de tennisbaan en daarna napraten en -borrelen op het terras van het paviljoen aan De Voetboog. Bij LTV Munsel kon het weer dit weekend. (Foto: eigen collectie). Foto: Eigen collectie

LTV MUNSEL OPENT TERRAS EN PAVILJOEN MET CLINICS

Tennissers genieten van gezellige nazit

Voor veel sporters was het de afgelopen maanden sappelen. Maar niet voor de tennissers. De racketsport kon op de buitenvelden gewoon doorgang vinden. Het enige nadeel: de kantines moesten dicht blijven. Even napraten na een potje was er dus niet bij. Tot dit weekend. LTV Munsel heropende haar terras en paviljoen en daar werd gretig gebruik van gemaakt.

De tennisclub aan De Voetboog in Boxtel gaf de heropening extra kleur door de leden een aantal clinics aan te bieden. Zij konden kiezen uit dubbeltactiek, getraind zelfvertrouwen of een technische vaardigheid. Hier werd enthousiast op ingeschreven, mede ook met het oog op de mogelijkheid om te blijven zitten na de inspanning. ,,Het samen napraten is een belangrijke verbindende factor binnen een vereniging. Heel fijn dat dit nu weer kan, iedere vereniging leeft hier van op", gaf voorzitter Hans Clement na afloop namens het bestuur van de tennisclub in de wijk Munsel aan.

NIEUWE LEDEN

Een weekend eerder was er ook al volop activiteit bij de Boxtelse club. Toen werden er namelijk 35 nieuwe leden verwelkomd. Zij hebben gebruik gemaakt van het Zomerchallenge-aanbod, waarbij mensen lid kunnen worden tegen gereduceerd tarief. Deze vorm is ingevoerd om op laagdrempelig wijze kennis te maken met tennis, maar ook om sporters met een zomerstop iets om handen te geven. Naast een welkomswoord volgde er een basistraining waaraan nog twee vervolgtrainingen zijn gekoppeld. Eind augustus wordt de Zomerchallenge afgesloten met een eindtoernooi. Al deze activiteiten vallen binnen een het hetzelfde aanbod dat LTV Munsel heeft uitstaan. Het is overigens nog steeds mogelijk om hier voor in te schrijven.


Meer informatie is te vinden op: www.ltvmunsel.nl.


p Eerst even zweten op de tennisbaan en daarna napraten en -borrelen op het terras van het paviljoen aan De Voetboog. Bij LTV Munsel kon het weer dit weekend. (Foto: eigen collectie).

Afbeelding