Afbeelding
Foto: Henk van der Zee

Actie 'Wees Loyaal, Koop Lokaal & Win' na 4 weken ten einde

De consumentenactie Wees Loyaal, Koop Lokaal & Win is afgelopen weekeinde beƫindigd. Mensen die bij winkeliers en horecabedrijven in Boxtel aankopen deden, ontvingen vier weken lang vouchers waarmee prijzen zijn te winnen.

Wie zo'n voucher nog in bezit heeft, kan tot en met 26 juni de website www.beleefboxtel.nl raadplegen of zij tot de winnaars behoren. De vouchers hebben een unieke code waarmee uiteenlopende prijzen zijn te winnen.

Komende week worden ook de winnaars bekend van de zeven hoofdprijzen die stichting Centrummanagement Boxtel, Beleef Boxtel en stichting Brabants Centrum uitreiken. Dit prijzenpakket, waarvoor consumenten hun adresgegevens moesten achterlaten op bovenstaande website, bestaat uit een steelstofzuiger en een koelvriescombinatie (geleverd door Van Doornmalen Elektro), een thuisoptreden door zanger Jordy van den Boer, een tuinbank (Tuincentrum Boxtel), twee smart watches (Ring & Go) en een elektrische fiets (Elan Bike Support).


112-nieuws



'Stormschade'

Hoewel er geen harde wind stond zaterdagmiddag, kreeg de brandweer een melding van stormschade. Een boom versperde de doorgang op de Savendonksestraat tussen Boxtel en Liempde. Bij aankomst van de hulpdiensten hadden passanten de weg al grotendeels vrijgemaakt. Het laatste deel van de stam die nog op de rijbaan stak, werd door de brandweerlieden in stukken gezaagd.


Flinke botsing

Bij een kop-staartbotsing bij het spoorviaduct in de Keulsebaan raakten vrijdagmiddag twee voertuigen flink beschadigd. De bestuurder van een bestelbusje zag te laat dat een personenauto voor hem remde en klapte tegen de achterkant. Niemand raakte ernstig gewond. De politie droeg zorg voor de verkeersdoorstroming.