Garage Olie&zo aan de Runmolen is van start gegaan met het verhuren van auto's en busjes via de dienst Autohopper. (Foto: eigen collectie).
Garage Olie&zo aan de Runmolen is van start gegaan met het verhuren van auto's en busjes via de dienst Autohopper. (Foto: eigen collectie). Foto: Eigen collectie

EIGENAAR KOMT TEGEMOET AAN VERANDERENDE BEHOEFTEN

Garage Olie&zo start met autoverhuur

Autogarage Olie&zo aan de Runmolen gaat personenauto’s, lichte bedrijfswagens, (verhuis)bussen en bakwagens met elektrische laadlift verhuren. Het bedrijf werkt daarvoor samen met de landelijke keten Autohopper.

Eigenaar Hans van Ommen wil met de verhuurmogelijkheden tegemoetkomen aan de veranderende behoeften in mobiliteit. ,,Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur of lease op het moment dat ze het nodig is. Aan die vraag kunnen wij nu voldoen.”

Olie&zo wil klanten graag volledig kunnen bedienen. Dus naast garage en verkoop, nu ook met huur. ,,Het liefst ter plekke of via internet", geeft Van Ommen aan. ,,En vergeet niet dat we ook flexibeler kunnen inspelen op de behoefte van de klant; dus ook de mogelijkheid om een auto voor langere periodes te huren of in de vorm van shortlease."

Het gros van de autoverhuurbedrijven zitten volgens de eigenaar in grote steden, voor inwoners en ondernemers uit de regio Boxtel is de afstand dan een obstakel.

Van Ommen heeft er bewust voor gekozen om voor deze uitbreiding niet zelf het wiel uit te vinden, maar de samenwerking aan te gaan: ,,Autohopper heeft een steeds groter aandeel in de markt en al meer dan honderd vestigingen in Nederland. Wij verhuren nieuwe auto's, van compacte tot ruime gezinswagens en verhuisbussen. De auto's zijn nieuw en altijd minimaal voorzien van airconditioning en een radio-cd speler.”

Van Ommen heeft alle vertrouwen in de extra service voor klanten: ,,Ik weet zeker dat diegenen die bij ons huren ook de volgende keer weer terug zullen komen.”