JRC Ducks weer aan slag: eerste winst is binnen

HONK- EN SOFTBAL


De honk- en softbalcompetitie kon zaterdag dan eindelijk weer van start voor de jeugd onder achttien jaar. Het aspirantenhonkbalteam van JRC Ducks uit Boxtel beet thuis het spits af en was meteen succesvol.

Het won in sportpark Den Wielakker overtuigend van PSV, met 8-2. Helaas mag de oudste jeugd, de junioren tot en met 21 jaar, nog niet aan de competitie beginnen. JRC Ducks hoopt dat die in het weekeinde van 26 en 27 juni weer het veld op kan.

Komend weekeinde komt het eerste aspirantenteam opnieuw in actie. Zaterdag 12 juni brengt Twins uit Oosterhout een bezoek aan de velden van JRC Ducks. De ploegen spelen een dubbele partij tegen elkaar. Om 11.00 uur is de eerste wedstrijd. Aansluitend vindt om 12.15 uur het tweede treffen plaats.

OPEN TRAINING

Erachter komen of je een homerun kunt slaan? Jeugd van zes tot en met twaalf jaar kan het elke zaterdag tussen 10.00 en 11.30 uur uitproberen in sportpark Den Wielakker. Deelname is gratis en voor kinderen die daarna lid van de club worden, zijn de eerste zes weken ook kosteloos. Inschrijven is niet nodig. Meer informatie: www.jrc-ducks.nl.

SCHOLENCLINIC

Basisscholen en buitenschoolse opvangen die een keer aan een honk- of softbalclinic willen meedoen, of een workshop Baseball5, een nieuwe variant, kunnen zich melden via e-mailadres info@jrc-ducks.nl.