In april 2019 werd de Bierbanjerij voor het laatst fysiek georganiseerd. Op het proosten moet tijdens de digitale editie in juli iets worden verzonnen. (Foto: Bas van den Biggelaar).
In april 2019 werd de Bierbanjerij voor het laatst fysiek georganiseerd. Op het proosten moet tijdens de digitale editie in juli iets worden verzonnen. (Foto: Bas van den Biggelaar). Foto: Basman Creëert - Bas van den Biggelaar

Bier proeven achter computer


De organisatie van de jaarlijkse Bierbanjerij houdt voor het tweede jaar op rij een online editie en wel op zaterdag 10 juli. Het evenement wordt georganiseerd door De Bierkamer en is naast Biereloth (in september) een van de grotere proeverijen die deze club van bierliefhebbers jaarlijks neerzet.

Deelnemers krijgen voor 30 euro een doos met acht speciaalbieren en wat extra’s. Het is de bedoeling dat zij deze 10 juli om 15.00 uur openmaken. De organisatie zorgt voor muziek via een zelf gecreëerde afspeellijst op muziekdienst Spotify. Daarnaast is het mogelijk om mee te doen aan een quiz.

DOOS MET BIERTJES

Inschrijven kan tot vrijdag 11 juni via bierbanjerij@gmail.com. De doos met biertjes kan vanaf woensdag 7 juli worden afgehaald op een nog nader te bepalen locatie.

Het is voor het tweede jaar op rij dat de proeverij online wordt gehouden. De organisatie van het jaarlijkse evenement vreest dat het organiseren van het fysieke evenement te veel publiek zal trekken.