Kort Nieuws


Theater In Herinnering

Er zijn nog maar enkele kaartjes over voor het theaterstuk In Herinnering door de Boxtelse theatermakers Eric van Overbeek en Mariëlle Geelen in groenbedrijf De Franse Eik op Tongeren. Kaarten à 15 euro zijn verkrijgbaar via ecacvanoverbeek@gmail.com. Alleen voor de late voorstellingen op 2, 8 en 16 oktober (aanvang 21.00 uur) is nog beperkt plek.

Maak kennis met MEP

Hockeyclub MEP houdt zaterdag 12 juni haar laatste gratis kennismakingstraining voor de basisschooljeugd. De training duurt van 09.30 tot 10.30 uur en vindt op de clubaccommodatie in sportpark Molenwijk. Er zijn hockeysticks aanwezig. Aanmelden kan door naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres door te geven via 06-19 66 86 86 of cjj@mhcmep.nl.

Kienen De Walnoot

Invaliditeitsvereniging Boxtel herstart woensdag 16 juni het kienen in gemeenschapshuis De Walnoot (Reginahof). De bingo start wekelijks om 13.30 uur.

Expositie etsen

Kunstcafé Coupé aan het Stationsplein 4 toont komende weken op zondag etsen van de bekende Bossche kunstenaar Hendrik de Laat. Bezoekers zijn welkom tussen 10.00 en 18.00 uur. De gravures zijn afkomstig uit de uitgebreide collectie van Boxtelaar Cor van Geffen.