Brandweerlieden blussen de brandende Ford. Medewerkers van het bedrijf waar de auto geparkeerd stond, hadden eerder al een poging daartoe gedaan, maar die slaagde niet. (Foto: Remco Rooijakkers).
Brandweerlieden blussen de brandende Ford. Medewerkers van het bedrijf waar de auto geparkeerd stond, hadden eerder al een poging daartoe gedaan, maar die slaagde niet. (Foto: Remco Rooijakkers). Foto: Remco Rooijakkers

Geparkeerde auto vliegt in brand op Hemelrijk Ladonk

Een grijze Ford die geparkeerd stond bij een autobedrijf aan de straat Hemelrijk op bedrijventerrein Ladonk, vloog zaterdag in brand. De oorzaak is nog onduidelijk. Het voertuig is total loss, er vielen geen gewonden.

Rond de klok van drie uur werd de brandweer gealarmeerd. Medewerkers van het bedrijf hadden toen al tevergeefs geprobeerd het vuur te doven met een brandblusser. Ze hadden de calamiteit ontdekt toen ze tijdens het afsluiten van de zaak een brandlucht roken. De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle.



u Brandweerlieden blussen de brandende Ford. Medewerkers van het bedrijf waar de auto geparkeerd stond, hadden eerder al een poging daartoe gedaan, maar die slaagde niet. (Foto: Remco Rooijakkers).