Deze honkballers van Ducks hebben er zin in.
Deze honkballers van Ducks hebben er zin in. Foto: Eigen collectie

ELKE ZATERDAG OPEN TRAINING VOOR JEUGD VAN 6 TOT 12 JAAR

Honkbalclub Ducks zoekt nieuw talent

De Boxtelse honk- en softbalvereniging JRC Ducks houdt de komende tijd elke zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur een vaste open training voor jeugd die kennis wil maken met de sport.

Clinics op basisscholen zijn nog niet toegestaan vanwege de coronamaatregelen, vandaar de keuze voor een oplossing in sportpark Den Wielakker, de accommodatie van JRC Ducks.

De open trainingen zijn bedoeld voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar. Deelname is gratis en voor kinderen die daarna lid van de club worden, zijn de eerste zes weken ook kosteloos. Inschrijven voor de sportieve activiteit is niet nodig. De vereniging raadt deelnemers aan sportkleding en -schoenen aan te trekken. Overige benodigdheden als een handschoen en andere materialen zijn bij de club aanwezig. Meer informatie over de vereniging is te vinden op www.jrc-ducks.nl.

Basisscholen en buitenschoolse opvangen die een keer aan een honk- of softbalclinic willen meedoen, of een workshop Baseball5, een nieuwe variant, kunnen zich melden via e-mailadres info@jrc-ducks.nl.


p De aspiranten van honk- en softbalvereniging JRC Ducks zijn razend enthousiast. Wie hun sport wil ontdekken, is welkom. (Foto: Isabel, Soulmates Images).