Afbeelding
Foto: Eigen collectie

Mevrouw Van de Westelaken was vorige week een van de eerste winnaars van de winkeliersactie en haalde haar prijs op bij bloemsierkunst Marimba aan de Van Beekstraat. (Foto: eigen collectie).


Eerste winnaars halen prijzen op bij winkeliers

De actie Wees Loyaal, Koop Lokaal en Win zorgt ook dit keer voor extra shoppers bij Boxtelse winkeliers. Bij aankoop van producten krijgen mensen een voucher waarmee zij kans kunnen maken op diverse prijzen. De eerste winnaars haalden onlangs hun beloning op.

Nog tot en met zaterdag 12 juni kan iedereen die gaat winkelen of boodschappen doet bij lokale ondernemers meedoen aan de actie. De afgelopen twee weken zijn er al veel vouchers geactiveerd op de website www.beleefboxtel.nl. Op 47 codes werden al diverse mooie prijzen weggegeven door winkeliers, zoals een aantal voorruitbeschermers van Olie&Zo, een lunchplank ter waarde van 27 euro van lunchroom Bij d'Inges, een bloemenbon van 15 euro van bloemsierkunst Marimba en een tegoedbon van ook 15 euro van Cadeau & Drogist Liempde.

HOOFDPRIJZEN

Deelnemers die ook hun persoonsgegevens achterlaten op de website maken kans op een van de zeven hoofdprijzen. Die worden na afloop verloot. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Het hele pakket aan prijzen is elders in deze krant te vinden. Wees Loyaal, Koop Lokaal en Win is een initiatief van Beleef Boxtel, Centrummanagement Boxtel en stichting Brabants Centrum.

Afbeelding