Teamcoördinator Met je Hart: heel leuke job als je wat tijd over hebt

Samen met bijvoorbeeld een school of vereniging een leuke activiteit bedenken voor ouderen. Grotere bijeenkomsten regelen zoals in spiegeltent Bon Salon in kasteelpark Stapelen. De diverse wijkteams begeleiden. En overleg voeren met de 35 coördinatoren in andere gemeenten. Dat is in het kort het takenpakket van de coördinator die Met je Hart zoekt voor haar kernteam Boxtel.

Sinds de oprichting van Met je Hart in 2013 trok Ivy van Geel de kar, maar een jaar geleden koos zij ervoor het stokje over te dragen. Pleunie van der Weide en Femke Lagerweij hebben sindsdien de taken als interim-coördinatoren in Boxtel waargenomen, maar het is tijd voor een definitieve invulling van deze functie. ,,Je bent er gemiddeld zes tot acht uur in de week mee kwijt en dat is helemaal zelf te plannen", vertelt Femke. ,,Je werkt vanuit huis en kunt er ook voor kiezen om de ene week wat meer en de andere wat minder te doen."

Hoewel alle Boxtelse vrijwilligers van Met je Hart op dit moment vrouwen zijn, betekent dit geenszins dat mannen niet mogen reageren op de vacature van de vrijwilligersfunctie als coördinator. Femke: ,,We zoeken iemand die het liefst per direct aan de slag kan. Het is écht een heel leuke job als je wat uurtjes over hebt."


Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar femke@metjehart.nl.