Nieuwe Liempdse band start met repetities op vrijdagochtend

In de multifunctionele accommodatie De Serenade in Liempde starten binnenkort op vrijdagochtend de repetities van een nieuwe muziekband voor blazers en slagwerkers. Belangstellenden kunnen daarbij aansluiten.

De band moet garant gaan staan voor veel plezier in samenspel en daarnaast serieus aan de slag gaan met leuke muziek. Het repertoire zal vooral bestaan uit hits van alle tijden. ,,Je weet wel van die nummers die iedereen luidkeels mee kan zingen", verduidelijkt trompettist Henriƫtte Smulders. Daarbij denkt ze in eerste instantie aan popmuziek, maar ook andere genres zullen beslist op de lessenaar komen. ,,We starten eerst met blazers en slagwerkers, maar ik sluit niet uit dat in de toekomst ook mensen aansluiten die andere instrumenten bespelen."

GROTERE GROEP

Smulders is initiatiefnemer en heeft nu twee muzikanten die meedoen. Maar de wens is een grotere groep te vormen. Na verloop van tijd zal een naam voor de band worden gekozen. Wie zin heeft om deel te nemen of meer informatie wenst, kan zich contact opnemen via e-mail: hjlsmulders@gmail.com of telefoonnummer 06-23 85 36 65.