Afbeelding
Foto: Hans van Doorn

SCHRIJFSTERS COLUMNBUNDEL REIKEN EERSTE EXEMPLAAR UIT

‘Volop herkenning en heel veel lachbuien’

Eigenaresse Natasja Willems van Natasja Fashion heeft vrijdag het eerste exemplaar van de columnbundel Huisraad ontvangen. Ook Renate de Vries, prijswinnares van de win-actie, ontving bij boekenwinkel Bruna haar gratis exemplaar én een tasje met versnaperingen voor de ultieme leesbeleving.

De drie schrijfsters Trudy van Rooij, Joleen van Rooij en Mariëlle Wijffelaars waren present bij Natasja Fashion om het boek aan de ondernemer uit te reiken. Natasja Willems had al eerder stiekem door het boek gebladerd en vond de columns vooral heel herkenbaar. ,,Bij elk stukje dacht ik ‘ja, dat heb ik ook meegemaakt’”, aldus Willems. ,,Het is zo herkenbaar voor iedere ouder en ik heb ook regelmatig hard moeten lachen.”

ONGESTOORD

Na de uitreiking van het eerste exemplaar overhandigden de drie schrijfsters bij de Bruna een boek aan Renate de Vries. Zij won deze via een actie op Facebook. ,,Ik heb een dochter van acht jaar dus ik verwacht dat ik de meeste columns zeker zal herkennen. En ik weet meteen wat me nog te wachten staat als ze ouder wordt.” Renate kreeg ook een tasje met thee, chocolade en nootjes om het leesplezier nog wat te vergroten. De schrijfsters hadden er eigenlijk een fles wijn en oordopjes in moeten doen, zeiden ze lachend. ,,Met oordoppen in weet je als moeder tenminste zeker dat je ongestoord kunt lezen.”

Wie ook wil genieten van herkenbare verhalen over peuters, kleuters en (bijna)pubers kan Huisraad nog altijd bestellen via bestel@huisraadboek.nl. Voor 14,95 euro krijg je negentig columns, die eerder in Brabants Centrum verschenen, over puberbuien, koppige kleuters en alles wat daarbij komt kijken. Het boek is ook verkrijgbaar bij diverse winkels in Boxtel: de Bruna en Natasja Fashion aan de Rechterstraat en Dierenspeciaalzaak Boxtel in winkelcentrum Oosterhof. Verder is Huisraad te koop in Liempde (Cadeau & Drogist), Esch (Spar), Lennisheuvel (Jacobushof) en Gemonde (Willy Schellekens).


p Trudy van Rooij overhandigde vrijdag een van de eerste exemplaren van de columnbundel Huisraad aan prijswinnares Renate de Vries. Een medewerker van de Bruna, Joleen van Rooij (midden) en Mariëlle Wijffelaars juichen mee. (Foto: Hans van Doorn).