Ondanks de soms felle wind was het bij een temperatuur van ruim 25 graden op Moederdag goed toeven op de Marktterrassen.
Ondanks de soms felle wind was het bij een temperatuur van ruim 25 graden op Moederdag goed toeven op de Marktterrassen. Foto: Albert Stolwijk

OOK OP HEMELVAARTSDAG EN HET WEEKEINDE ERNA WEER ACTIVITEITEN 'BRUISEND CENTRUM'

Een warme Moederdag trekt volle terrassen in hartje Boxtel


Het slechte weer van zaterdag maakte dat het niet druk werd tijdens Bruisend Centrum Boxtel. Een dag later, op Moederdag, reikte het kwik tot boven de 25 graden en vulden de Marktterrassen zich wel volop. Bezoekers lieten zich niet afschrikken door de stevige wind en af en toe een bui. Tot groot genoegen van de diverse uitbaters.

Met wat achtergrondmuziek die uit speakers klonk, een ballonnenshow voor de jeugd én de mogelijkheid om moeder te verrassen met een leuke fotoshoot van het gezin, hadden de organisatoren van Bruisend Centrum Boxtel een eenvoudig en laagdrempelig programma in de aanbieding.

,,Zaterdag werd het niet écht druk, maar gisteren was het erg gezellig", vertelde coördinator Jordy van den Boer maandagochtend. ,,Ondanks dat het best hard waaide, was het goed toeven op de terrassen. We zagen veel blije gezichten", aldus de woordvoerder van het samenwerkingsverband tussen Centrummanagement Boxtel, evenementenstichting Boxtel Vooruit en de gemeente.

KOMENDE DAGEN

Ook morgenmiddag, Hemelvaartsdag, en zondagmiddag klinkt achtergrondmuziek op de Marktterrassen. Allemaal coronaproof uiteraard. Dus met tweeën aan een tafeltje met met minimaal anderhalve meter afstand... Zaterdagmiddag worden sfeervolle klanken gedraaid in de Rechterstraat en is er kindervermaak op de Zwaanse Brug en de Markt.


p Het was zondagmiddag op Moederdag gezellig druk op de Marktterrassen in Boxtel. Niet alleen bij 't Hart van Boxtel, Le Temps Perdu en Dok 12, maar ook bij de horecabedrijven aan de overkant. (Foto's: Albert Stolwijk).


Bella Ballon maakte voor de jeugd allerlei ballonfiguren op de Boxtelse Markt.
Speciaal voor Moederdag konden centrumbezoekers een leuke gezinsfoto laten maken.