Afbeelding
Foto: Eigen collectie

WINKELIERS SELISSEN SPONSOREN WELPEN

Boxtelse scouts bezorgen ontbijt voor Moederdag

De kinderen uit de speltak Welpen Woensdag van Scouting Boxtel verwenden zondag liefst 71 mama's met een ontbijtpakket. Dat deden zij met de hulp van winkeliersvereniging Selissen die het cadeau sponsorde. Met de verkoop van de boxen zorgden de scouts voor een extra bijdrage voor het zomerkamp.

De welpen woensdag (jongens tussen 7 en 11 jaar oud) bezorgen al sinds 2014 ontbijtjes, zowel op Moeder- als Vaderdag. En nog steeds komt het ontbijt voor iedereen als een verrassing. Het pakket was goed gevuld met belegde broodjes, wat drankjes en fruit en helemaal samengesteld door de jonge scouts.

BIJDRAGE LEVEREN

De ondernemers uit de wijk Selissenwal maakten de actie mogelijk. Voorzitter Bart van Roosmalen van de winkeliersvereniging: ,,Scouting betekent veel voor de jeugd. Het is mooi als wij daar op deze wijze een bijdrage aan kunnen leveren.”

De welpen zijn tevreden met de actie en bestempelen deze dan ook als geslaagd. Van het verdiende geld kunnen ze dit jaar weer op zomerkamp, waar zij een week lang allerlei activiteiten gaan ondernemen. De scouts zijn de winkeliersvereniging Selissen, Spar Kuijpers in Esch en Etrias dankbaar voor de sponsoring. En natuurlijk zijn de welpen ook erg trots op zichzelf voor het verkopen van zoveel dozen en het verrassen van evenzoveel moeders.


u Ook de leiding van de welpenspeltak van Scouting Boxtel hielp zondag mee om alle moeders in Boxtel en omstreken een lekker ontbijtje aan huis te brengen. Mark van Gils verraste zijn moeder Dian Voets. (Foto: eigen collectie).