Twee jeugdleden van LTV De Peppelieren beoefenen padel, de snelstgroeiende sport in Nederland. (Foto: eigen collectie).
Twee jeugdleden van LTV De Peppelieren beoefenen padel, de snelstgroeiende sport in Nederland. (Foto: eigen collectie). Foto: Eigen collectie

LIEMPDSE TENNISCLUB BLIJFT IN BEWEGING

Zomer Challenge en open dag bij Peppelieren

De Liempdse tennisvereniging De Peppelieren wil mensen in de vakantieperiode op een laagdrempelige manier kennis laten maken met haar sport. Om dat voor elkaar te krijgen, biedt de club de Zomer Challenge aan en is er eind mei een open dag.

Het bestuur van De Peppelieren was bezig met het bedenken van een leuke actie om leden aan te trekken. Vanuit de Nationale Tennisbond KNLTB werd onlangs het concept voor de Zomer Challenge gelanceerd. De Liempdse vereniging haakt hier bij aan.

In het hele land worden sporters uitgedaagd om bij tennisverenigingen in de zomermaanden te blijven bewegen, zo ook in Liempde. De Peppelieren biedt mensen uit de regio de mogelijkheid om in de periode van 1 juni tot en met 30 september voor 45 euro lid te worden en op die manier de sporten tennis én padel te ontdekken.

ACTIVITEITEN

Maar de naam Zomer Challenge schept wel bepaalde verwachtingen en dus werkt de club hard aan de invulling. Die bestaat uit het onbeperkt beoefenen van tennis en padel voor zomerleden en wekelijkse gratis clinics. Daarnaast organiseert De Peppelieren op vrijdagen een bijeenkomst waar leden elkaar kunnen ontmoeten. Als de situatie rond Covid-19 het toelaat worden er ook nog onderlinge en open toernooien gehouden waaraan iedereen kan deelnemen.

OPEN DAG

LTV De Peppelieren beschikt sinds september 2019 over twee padelbanen. Deze sport is een mix van tennis en squash en is momenteel sterk in opkomst in Nederland. Van de ruim vijfhonderd leden spelen meer dan honderd mensen padel binnen de vereniging. Zondag 30 mei houdt de Liempdse club een open dag op haar sportpark aan de Hogenbergseweg om bezoekers deze sport te laten ervaren.

Meer informatie inwinnen en inschrijven voor de Zomer Challenge of de open dag kan via de website van de vereniging: www.peppelieren.nl.


q Twee jeugdleden van De Peppelieren beoefenen de snelstgroeiende sport van Nederland: padel. Sinds september 2019 beschikt de Liempdse vereniging over twee padelbanen. (Foto: eigen collectie).