Het vrouwenteam van DVG is op zoek naar versterking. Niet alleen voor de eerste en tweede, maar ook voor de derde helft. Talent is namelijk geen harde voorwaarde. (Foto: eigen collectie).
Het vrouwenteam van DVG is op zoek naar versterking. Niet alleen voor de eerste en tweede, maar ook voor de derde helft. Talent is namelijk geen harde voorwaarde. (Foto: eigen collectie). Foto: eigen collectie

Vrouwenelftal DVG zoekt versterking

Sportieve maar minstens zo gezellige meiden. Daar is het vrouwenelftal van DVG Liempde naar op zoek. Het team zoekt versterking en iedereen vanaf zeventien jaar is welkom.

Voetbaltalent of helemaal niet? Dat is niet van het grootste belang voor de voetballende vrouwen uit Liemde. ,,Kom het enkele keren eens vrijblijvend proberen op een van de komende trainingsavonden", roepen de dames op.

OOK LEIDERS NODIG

Belangstellenden kunnen alleen meedoen, maar ook met een of meer vriendinnen. De trainingen zijn elke donderdag van 19.30 tot 21.00 uur in sportpark De Roode Bleek. Het damesteam speelt wedstrijden op zondagmorgen of in de middag. Ook voor de begeleiding van het zondagteam zoeken de dames naar twee vrijwilligers.

Wie interesse heeft of meer informatie wil, neemt contact op met Miranda van der Leest. Zij is bereikbaar via e-mail: mirandavanderleest@gmail.com of telefoonnummer 06-53 63 45 04.


t Het vrouwenteam van DVG is op zoek naar nieuwe aanwas. Zowel voor de eerste, tweede als derde helft. Talent is namelijk geen harde voorwaarde. (Foto: eigen collectie).