Bij DVG in Liempde kunnen kinderen hun dribbeldiploma behalen. (Foto: eigen collectie).
Bij DVG in Liempde kunnen kinderen hun dribbeldiploma behalen. (Foto: eigen collectie). Foto: Eigen collectie

VRIJE JEUGDTRAININGEN IN 'ROODE BLEEK'

Voetbalclub DVG reikt dribbeldiploma's uit

De Liempdse voetbalvereniging DVG houdt op de woensdagen 19 en 26 mei en 2 juni vrije trainingen voor kinderen uit de groepen 1 tot en met 5 van de basisschool. Ze duren van 14.00 tot 15.00 uur en zijn in sportpark De Roode Bleek; deelname is gratis. Alle deelnemertjes krijgen woensdag 2 juni een dribbeldiploma.

Kinderen mogen zelf weten aan hoeveel trainingen ze meedoen. Ze moeten zich wel vooraf opgeven. Dit kan via het inschrijfformulier op de website www.dvgliempde.nl of via een e-mail aan Kees Voets, keesvoets@home.nl. De organisatie wil graag weten op welke woensdagen de kinderen deelnemen en wat hun geboortedatum is.

VANAF ZEVEN JAAR

Jeugd van zeven tot en met achttien jaar die kennis wil maken met voetbal, mag een aantal keren vrijblijvend komen trainen op een oefenavond. De club traint door tot begin juni. DVG zoekt vooral sportieve jongens en meisjes uit de groepen 5 en 6.

De trainers van de Liempdse voetbalclub beheersen allerlei spel- en oefenvormen en zetten het plezier van de kinderen voorop. Naast de wekelijkse wedstrijden zijn er ook nog andere leuke activiteiten zoals een FIFA-gametoernooi en een Kick-offdag.

Wie een kind in de leeftijdscategorie van zeven tot elf jaar wil aanmelden, kan contact opnemen met Koen van Leeuwen, telefoonnummer 06-13 19 84 08 of kleeuwe@hotmail.com. Voor jongeren van twaalf tot achttien jaar is Jurge van der Velden contactpersoon. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-37 19 84 22 of e-mailadres jurgevandervelden@hotmail.com.