Ad Hessels
Ad Hessels Foto: Edith Verhoeven

Ad Hessels

Al ruim dertig jaar is Gemondenaar Ad Hessels bestuurslid van EHBO-vereniging Sint-Michaël. Door de jaren heen vervulde hij veel taken. Bovendien is hij actief voor de landelijke stichting HartslagNu.

Hessels onderhoudt onder meer de contacten met andere verenigingen en vindt persoonlijke aandacht voor de EHBO-leden belangrijk. Mede door zijn kennis van zaken bloeit de club.

Sinds 2013 is Hessels namens de kernen Sint-Michielsgestel, Halder en Gemonde ook bestuurslid van stichting Hartwacht, onder meer als coördinator van het onderhoudsteam. De Gemondenaar is onmisbaar om de tachtig AED’s up-to-date te houden die inmiddels zijn geplaatst.

Voorts maakt Hessels nu drie jaar deel uit van een klankbordgroep van de landelijke stichting HartslagNu. Die organisatie is gekoppeld aan het systeem van de meldkamer ambulancezorg.

De Gemondenaar hoort wat er lokaal speelt en geeft dat door aan de landelijke organisatie. Tevens kijkt hij mede naar de landelijke ontwikkelingen voor HartslagNu. (Foto: Edith Verhoeven).