Maud de Vries en Guusje Smits lopen dit jaar de Avondwandelvierdaagse Home Edition in Boxtel.
Maud de Vries en Guusje Smits lopen dit jaar de Avondwandelvierdaagse Home Edition in Boxtel. Foto: Henk van Weert

VOOR TWEEDE KEER WANDELEN VANAF HUIS

WSV De Keistampers houdt
alternatieve avondvierdaagse

Voor de tweede keer achter elkaar heeft wandelsportvereniging De Keistampers besloten om de Boxtelse avondvierdaagse te annuleren. De organisatie komt echter met een alternatief: de 'Home-editie', waarbij er uit verschillende routes valt te kiezen.

De reden voor het wederom afgelasten van het populaire wandelevenement laat zich raden. Maar wandelen in kleinere groepjes is natuurlijk wel toegestaan. Daarom houdt De Keistampers een thuiseditie van de avondvierdaagse, uitgesmeerd over een langere periode. Van 17 mei tot 26 juni is iedereen in de gelegenheid gesteld om (minimaal) vier keer de wandelschoenen aan te trekken en er op uit te gaan. Deze opzet is volgens de organisatie zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

De wandelroutes zijn zelf uit te kiezen, maar de organisatie stelt zelf ook routes beschikbaar. Hierbij hebben deelnemers de keuze tussen de afstanden vijf en tien kilometer.

AANMELDEN

Meedoen kan door per wandelaar 2,30 euro inschrijfgeld over te maken. Wie een medaille wil ontvangen, betaalt 3,80 euro. Het bedrag dient te worden voldaan op rekeningnummer NL68 RABO 0108 8366 14 ten name van WSV De Keistampers.

Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 16 mei via e-mailadres: dekeistampers@live.nl. Deelnemers dienen dan direct kenbaar te maken of zij wandelroutes willen ontvangen. Ook als zij na afloop een medaille willen hebben, dienen zij aan te geven voor de hoeveelste keer zij de avondvierdaagse lopen.

Kijk voor meer informatie op www.dekeistampers.nl.



t Vorig jaar was er ook een thuiseditie van de wandelvierdaagse. Toen werd dat echter landelijk geregeld. Maud de Vries (links) en Guusje Smits uit Boxtel liepen toen ook mee. (Foto: Henk van Weert).