Daisy Renders ontwierp ook de cover van het tweede boek van Tim van Esch.
Daisy Renders ontwierp ook de cover van het tweede boek van Tim van Esch. Foto: Daisy Renders (beeldenmaakster.nl)

Tim van Esch lanceert online avonturenboek

Tom Toermalijn en de Agriaanse tovenaar. Zo luidt de titel van het tweede avonturenboek in de trilogie waaraan de achttienjarige Boxtelaar Tim van Esch werkt. Vanavond, donderdag 8 april, vindt om 20.00 uur via een livestream de lancering plaats. Vanaf zaterdag 10 april is het boek verkrijgbaar bij Bruna Boxtel en via de website www.tomtoermalijn.nl.

Het tweede boek over Tom Toermalijn duikt dieper in het verhaal en de personages, zit vol droge humor en bevat nog meer spanning dan het voorgaande deel: Tom Toermalijn en het Adra zwaard, dat ook nog te koop is.

Tim begon aan zijn eerste boek toen hij twaalf was en bracht het eind 2019 succesvol in eigen beheer uit. Voor zijn nieuwe uitgave zocht de jonge auteur de samenwerking met uitgeverij Theseus' Ship Publishers uit zijn woonplaats. Het ontwerp van het boek en de omslag zijn wederom van de hand van grafisch vormgeefster Daisy Renders. En dus werd het een echte Boxtelse uitgave.

De livestream via YouTube die vandaag om 20.00 uur start, wordt verzorgd in samenwerking met WvR Sound & Light uit Liempde. Geïnteresseerden voor deze livestream kunnen zich aanmelden via info@tomtoermalijn.nl.

Zaterdag gaat de 'Toermalijn tourlijn' rijden en bezorgt Tim de bestelde boeken aan huis. Mocht een koper buiten het bereik van de tourlijn wonen, dan wordt het boek kosteloos opgestuurd. Het boek kost 17,50 euro en is geschreven voor kinderen vanaf tien jaar, maar ook voor volwassenen die houden van een mooi avonturenverhaal.


t De jonge Boxtelse auteur Tim van Esch. (Foto: Hanneke van Esch).

Tim van Esch presenteert zijn tweede boek in de avonturentrilogie over Tom Toermalijn.