Henk van Esch en Ellen van Dort van Dierenspeciaalzaak Izzy. (Foto: Rens van den Elsen).
Henk van Esch en Ellen van Dort van Dierenspeciaalzaak Izzy. (Foto: Rens van den Elsen). Foto: Rens van den Elsen

ELLEN VAN DORT BEGINT IN PAASWEEKEINDE

Dierenspeciaalzaak Izzy opent deuren in Selissen

LINDA VAN DE WIEL

Een mooie aanvulling op het huidige winkelaanbod. Zo ziet Ellen van Dort de komst van haar zaak in Boxtel. Zaterdag 4 april opent Dierenspeciaalzaak Izzy haar deuren in winkelcentrum Selissen. Dierenliefhebbers kunnen er vanaf die dag terecht voor álles voor hun huisdier.

Voer, verzorgingsartikelen, snacks, speelgoed, halsbanden en natuurlijk huisdieren. Van Dort (33) is voorbereid op alle wensen en vragen van huisdierenbezitters. Na tien jaar ervaring in een dierenspeciaalzaak kent de Boxtelse het klappen van de zweep.

,,Ik ben een echte dierenvriend en heb tien jaar met veel plezier gewerkt bij Dierenspeciaalzaak Boxtel”, licht ze toe. ,,Na de geboorte van mijn jongste kind heb ik zes jaar niet gewerkt, maar het is altijd mijn droom geweest een eigen onderneming te beginnen.”

Deze droom komt uit, hoewel een stuk sneller dan Van Dort had verwacht: ,,Een aantal maanden geleden liep ik kapsalon Puur Hair & Style binnen die in dit pand gevestigd was. Ik vroeg om het telefoonnummer van de huurbaas omdat ik weet dat deze panden heel geliefd zijn. Dit was nog voordat ik wist dat eigenaresse Annemieke Schuurmans wilde gaan stoppen met haar zaak.”

Kort daarna kreeg ze een telefoontje met de vraag of ze interesse had het pand te huren: ,,Ja dus! En nu ben ik hard aan het werk om alles op orde te hebben voor de opening aankomende zaterdag.”

BIJGESCHOOLD

Hoewel niet uitbundig, wil Van Dort er wel een klein feestje van maken. ,,Niet fysiek, maar wel in de vorm van allerlei acties. En hopelijk kan ik tijdens ons éénjarig bestaan wel uitpakken met een écht feest.”

Tot die tijd hoopt de enthousiaste ondernemer zich te onderscheiden door haar tomeloze inzet, haar energie en haar behoefte haar klanten een antwoord te geven op al hun vragen: ,,Het zal best eens voorkomen dat ik even niet zo snel een antwoord heb, maar dan geef ik dat altijd eerlijk toe. Én ga ik er natuurlijk naar op zoek. Gelukkig ben ik ook weer volledig bijgeschoold en daarmee kom ik vast een heel eind. Want als ik iets doe, doe ik het goed.”

TWEEDE PAASDAG OPEN

Dierenspeciaalzaak Izzy is gelegen aan de Banier 3 in winkelcentrum Selissen en geopend van maandag tot en met zaterdag. Ook op Tweede Paasdag, maandag 6 april is de winkel geopend.