Hobbycentrum gaat voor een ‘vliegende start’

Ondanks de coronasluiting van Hobbycentrum Boxtel (HCB) ziet het bestuur kansen om in de tweede helft van het jaar de deuren weer te openen. Een werkgroep is daarom begonnen om de groep donateurs en sponsoren uit te breiden onder de naam 'Vliegende Start'.

HCB heeft meerdere vrienden, partners en sponsoren die jaarlijks een financiƫle bijdrage leveren om het aanbod van cursussen en workshops voor zoveel mogelijk deelnemers betaalbaar te houden.

De werkgroep is op zoek naar meer van deze donateurs. In ruil daarvoor geeft HCB een tegenprestatie, zoals een gratis workshop. Daarnaast worden bedrijven en organisaties benaderd voor sponsoring. Dat kan in de vorm van geld, maar ook in natura.

ETALAGE

Om meer bekendheid te geven aan de actie 'Vliegende Start', zoekt de werkgroep van HCB naar een tweede locatie om een etalage in te richten zoals dat ook in de Baanrots wordt gedaan. Zij denkt daarbij aan een leegstand band in de buurt van het kernwinkelgebied.

Wie HCB wil helpen kan contact opnemen via e-mail: vrienden@hobbycentrumboxtel.nl. Ook losse donaties zijn welkom via bankrekening NL57RABO 0304 9912 79.