Speurtocht in aanloop naar Pasen

Deelnemers aan de kinderkerk Paks van de Protestantse Gemeente in Boxtel houden zich in de veertigdagentijd voorafgaand aan Pasen bezig met het project ‘Een spoor van Liefde'. Dat spoor wordt ook letterlijk uitgezet: tijdens een speurtocht voor jong en oud. Belangstellenden kunnen van 31 maart tot en met 7 april de routes lopen.

De paasspeurtocht kent twee niveaus. Deelnemers uit één gezin kunnen zo verschillende opdrachten doen en toch samen de route lopen. Die is ongeveer drie kilometer lang; deelnemers zijn een tot anderhalf uur onderweg.

Eén speurtocht is geschikt voor gezinnen met kinderen tot ongeveer tien jaar en voor mensen die niet zo vaardig zijn met een mobiele telefoon. Voor de andere speurtocht is het noodzakelijk onderweg QR-codes te kunnen scannen. Op beide routes staat de laatste week uit het leven van Jezus centraal.

RESERVEREN

De deelnemers starten bij ontmoetingscentrum De Schakel aan de Clarissenstraat en dienen vanwege corona een vertrektijd reserveren via www.pg-boxtel.nl.

Voor meer informatie of hulp bij reserveren, kunnen belangstellenden contact opnemen met Henrike van Ruremonde, e-mail: hvruremonde@hotmail.com of telefoonnummer (0411) 60 79 18.