Impressie van een de graffitikunstwerken die in tijdens de derde editie in 2018 op de wanden van de Boxtelse spoortunnel werd gemaakt.
Impressie van een de graffitikunstwerken die in tijdens de derde editie in 2018 op de wanden van de Boxtelse spoortunnel werd gemaakt. Foto: Peter de Koning

Tweede jaar op rij uitstel Tunnel Vision 5.0

Geen Tunnel Vision 5.0 dit jaar, maar in 2022. Het Boxtelse graffitifestival werd in 2020 al uitgesteld en dat gebeurt nu opnieuw.

De mannen achter Stichting Tunnel Vision, Mitch Koningstein, Jan Pennings en Paul Jongsma, geven aan dat het festival dit jaar niet plaatsvindt wegens persoonlijke zaken en de coronamaatregelen. ,,We hebben geen tijd om ons volledig voor te bereiden op het festival. Normaal gesproken organiseren we de graffiti-jam met zijn drieën en helaas, dit jaar is het voor ons onmogelijk.

Tijdens het graffitifestival komen spuitbusartiesten uit binnen- en buitenland naar de spoortunnel Duits Lijntje onder de rijksweg A2 in Boxtel om er kleurrijke kunstwerken op de betonnen tunnelwanden aan te brengen.


p Impressie van een van de graffitikunstwerken die tijdens de derde editie in 2018 op de wanden van de Boxtelse spoortunnel werd gemaakt. (Foto: Peter de Koning).