OLG houdt puzzeltocht rond Pasen

Met de puzzelwandeling Haas(t) je Repje rond de Paasperiode willen de organisatoren van de spaaractie Op Liemt Gemunt (OLG) weer wat leven in de brouwerij brengen in het dorp. Inwoners kunnen de tocht lopen van zaterdag 20 maart tot en met dinsdag 6 april op een moment naar keuze.

Op 22 verschillende plekken in het dorp hangen kleurplaten met een woord. Samen vormen die een zin. Aan de wandelaars de uitdaging om alle woorden te vinden en op die manier de zin samen te stellen.

Op Liemt Gemunt legt met deze wandeling direct verbinding met de ondernemers in het dorp. Wedstrijdkaarten voor de speurtocht zijn verkrijgbaar bij winkeliers die zijn aangesloten bij OLG. Hierop kunnen de antwoorden genoteerd worden.

De antwoorden zijn tot 6 april in te leveren bij Cadeau & Drogist Liempde aan het Raadhuisplein. Er zijn er ook prijzen te winnen: waardebonnen van lokale ondernemers.


Online quiz
The Brain reist
door de tijd

Kiske de Leest en Marc de Laat van The Brain houden morgen, vrijdag 19 maart, de online live-quiz ‘Reis door de tijd'. Deelnemers worden meegenomen door bijzondere, belangrijke en leuke nieuwsfeiten uit de afgelopen vijf decennia.

Achtereenvolgens komen allerlei onderwerpen uit de jaren ’70, '80, '90, '00 en tot slot de jaren ’10 aan de orde. Elk team mag één joker inzetten op een vooraf bepaalde ronde (decennium) en kan dan in die ronde het dubbele aantal punten verdienen.

Het vragenspel wordt live gespeeld via YouTube. Inschrijven is niet nodig, iedereen kan direct meedoen. De stream is live vanaf 19.45 uur en de quiz start stipt om 20.00 uur. Onder de deelnemers worden verschillende prijzen verloot. Meer informatie via www.thebrain.nl/reis.