Ierse Sessie op nieuwe locatie: Ons Café in Esch

De maandelijkse muzikale Ierse Sessie vond voorheen altijd plaats bij B&B In Den Boogert in Boxtel. Na het overlijden van eigenaar Henk van den Oetelaar begin dit jaar, is de organisatie op zoek gegaan naar een andere locatie. Die is nu gevonden bij Ons Café aan de Leunisdijk in Esch.

Na overleg met de familie Van den Oetelaar blijkt dat In Den Boogert ophoudt te bestaan en dat zowel de woning als de bungalow verkocht gaan worden. Omdat de Ierse Sessie in de afgelopen jaren een flinke naamsbekendheid heeft opgebouwd in de regio, is besloten om uit te kijken naar een nieuwe locatie voor de muzikale bijeenkomsten.

THUISVOELEN

Uitgangspunt was hierbij dat zangers, muzikanten en bezoekers zich thuis zouden voelen op de nieuwe plek. Dat is het geval bij Ons Café, van uitbater Michel van de Sande.

Zodra het weer mag, gaat de Boxtelse Ierse Sessie van start op de nieuwe locatie.


Oud-Liempdenaar maakt rapnummer met videoclip

Voormalig inwoner van Liempde Jos Oerlemans heeft deze week het nummer 'Living in a Lockdown' uitgebracht. Het bijzondere hieraan is dat hij doof is en een inwendig gehoorapparaat heeft.

In het nummer rapt Oerlemans over de bekende thema's in deze coronaperiode en stipt hij tevens de avondklokrellen van begin februari aan. 'Living in a Lockdown' is voorzien van een videoclip en is te beluisteren en te bekijken via de bekende muziekdiensten iTunes, Spotify, Deezer en YouTube.

Oerlemans was tot 2009 doof. In dat jaar is hij geopereerd aan zijn gehoor en kreeg een gehoorapparaat geïmplanteerd. Meer informatie over de rapper is te vinden via: josoerlemans.blogspot.com