Marion Hoenselaars opent vrijdag 't Hoenske Sport & Lifestyle. (Foto: Jan Hermens).
Marion Hoenselaars opent vrijdag 't Hoenske Sport & Lifestyle. (Foto: Jan Hermens). Foto: Jan Hermens

'T HOENSKE SPORT & LIFESTYLE GAAT OPEN

Niet meer naar de stad voor stoere merkkleding

JAN HERMENS

De eerste stellingen liggen al vol met merkkleding en er volgt nog meer. Morgen, vrijdag 12 maart, opent Marion Hoenselaars haar zaak 't Hoenske Sport & Lifestyle. Die bevindt zich in het pand van de fanshop van haar ouders in de Rechterstraat. Wel met een eigen ingang.

,,Ik verkoop merkkleding voor met name jongens en mannen. Een deel van het assortiment is uniseks en wordt zowel door jongens als meiden gedragen", legt Hoenselaars uit.

Ze richt zich op een tamelijk jonge doelgroep. De collectie bestaat onder meer uit jeans in verschillende kleuren en pasvormen, hoodies, shirts en baseballcaps. Hoenselaars: ,,Er is niet zoveel kledingaanbod voor mannen in Boxtel, vandaar mijn keuze. Later dit jaar ga ik ook kleding voor kinderen tot een jaar of tien verkopen. Die sluit goed aan bij mijn huidige aanbod. Ik hoor nu al van mensen dat ze blij zijn met de winkel. Ze hoeven straks niet meer naar de stad voor de merken die ik verkoop. Het is makkelijker in eigen dorp te shoppen dan naar Eindhoven of 's-Hertogenbosch te rijden."

OP AFSPRAAK

Voorlopig gaat het winkelen nog wel op afspraak. Op de Facebookpagina Lifestyle Boxtel is al het nodige aanbod te vinden en via een appje kunnen klanten een afspraak maken. De eerste geïnteresseerden hebben zich al gemeld, geeft Hoenselaars aan. ,,Dat is het begin. Nu moet het balletje verder gaan rollen."


q Marion Hoenselaars opent vrijdag 't Hoenske Sport & Lifestyle. (Foto: Jan Hermens).