'Basman' veilt

design-bierglazen

voor onderzoek ALS

Creatief ontwerper én liefhebben van speciaalbier Bas van den Biggelaar uit Boxtel veilt een uniek object om geld in te zamelen tegen de spier/zenuwziekte Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS).

De Boxtelaar heeft onder zijn bedrijfsnaam Basman Creëert ook tweetal kristallen bierglazen en een pitcher (schenkkan) laten graveren. Die artikelen staan nu op Marktplaats. Wie het hoogste bod uitbrengt, krijgt er tevens een gesigneerd exemplaar bij van de originele illustratie. Bieden kan tot zondag 14 maart 12.00 uur via https://link.marktplaats.nl/m1673957494. Meer informatie over de doneeractie via www.alsacties.nl/campagne/beergeeksbeatals2020.


Rechtgezet

Over het artikel over de Box & Breakfast-kubussen van donderdag 4 maart is onduidelijkheid ontstaan. De glazen boxen zouden ter discussie staan bij de gemeente Boxtel, maar dit is niet het geval. In de enquête voor de kerntakendiscussie, werd wel gevraagd of Boxtel de kubussen in eigen beheer moet blijven houden of niet. Het is echter aan de gemeenteraad om hier een definitieve beslissing over te nemen. Het politieke debat over de kerntaken vindt later dit jaar plaats.

Bridge

De laatste weken is de dinsdagavond voor veel NBB-bridgers een vast punt geworden. Via Stepbridge kunnen zij digitaal met elkaar de strijd aanbinden. Dat dit voor BC Boxtel, BC Revanche en BC Liempde een prachtig en gewaardeerd samenwerkingsproject is geworden, is pure winst voor iedereen, stelt Bert Hermkens namens BC BReL waarin de drie clubs samenwerken.

Uitslagen dinsdag 9 maart

Herman v.d. Wetering/Leo den Dekker        63.47

Clemens Nienhuis/Jan Sebregts        60.95

Leny v. Dongen/Francie Geurts        58.15