Afbeelding
Foto: Eigen collectie

BOXTELSE BEDRIJVEN SPONSOREN 250 FIETSBELLEN

Toepasselijk cadeautje van BELL

RENS VAN DEN ELSEN

Stichting BELL heeft zich bij haar oprichting ten doel gesteld om het dorp Esch welkom te heten in de gemeente Boxtel. Dat doet ze een jaar lang met verschillende (culturele) activiteiten. De toetreding van Esch is sinds 1 januari officieel een feit en daar hoort natuurlijk nog een passend cadeau bij.

Aangezien de eerste letters van Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde samen het woord BELL vormen, kwam de werkgroep al snel op het idee om in de loop van het jaar fietsbellen cadeau te geven aan de jonge inwoners van de vier kernen die nu bijna twee maanden samen de gemeente Boxtel vormen.

PLAKKEN

Fietsenzaak Elan Bike Support aan de Markt besloot belangeloos aan de actie mee te werken en schonk de stichting 250 fietsbellen. Drukkerijservice Boxtel leverde de stickers met het logo. En het beplakken? Dat namen enkele redacteuren van stichting Brabants Centrum, die ook bij BELL is aangesloten, op zich.

Omdat door de coronacrisis nog steeds veel activiteiten wegvallen bekijkt stichting BELL nog wanneer dit ludieke cadeau uitgedeeld kan worden. Volgens het bestuur komen er nog genoeg mogelijkheden voor een feestelijke weggeefactie van de presentjes, ergens in de loop van dit jaar.


p Redacteuren Rens van den Elsen (links) en Pål Jansen van stichting Brabants Centrum kregen deze week de taak om de 250 blinkende fietsbellen van stickers te voorzien. (Foto: Henk van der Zee).