In de wintermaanden worden gevels in Liempde rijkelijk opgesierd met feestverlichting. (Foto: Ruud van Nooijen, 2016).
In de wintermaanden worden gevels in Liempde rijkelijk opgesierd met feestverlichting. (Foto: Ruud van Nooijen, 2016). Foto: Ruud van Nooijen, 2016

Feestverlichting dooft in Liempde nu dagen lengen


Nu de dagen weer lengen, eindigt het seizoen van Liemt in 't Licht. De organisatoren van de actie roepen inwoners en ondernemers op om 27 februari de stekker uit het stopcontact te trekken. De ontmanteling van de feestverlichting is vanwege corona uitgesteld.

Ondanks dat heel veel activiteiten in verband met corona niet konden doorgaan, was het een prachtig gezicht hoe Liempde in de donkere winterperiode weer feestelijk werd verlicht. Dat geeft Henk Quinten aan, die de rol van secretaris van Liemt in 't Licht onlangs heeft overgenomen van René Knoops.

DEMONTEREN

Het demonteren van de verlichting bij de hoge panden wordt door de gemeente Boxtel gedaan en staat gepland op woensdag 24 februari en gaat vooralsnog door, aldus Quinten. Zodra de omstandigheden het toelaten wordt de rest van de verlichting weggehaald. De organisatoren van de actie nemen daarvoor tegen die tijd contact op met eigenaren van woningen en bedrijfspanden.