Wie een afspraak wil inplannen bij Fysio De Dommel, kan dat voortaan online doen. (Foto: eigen collectie).
Wie een afspraak wil inplannen bij Fysio De Dommel, kan dat voortaan online doen. (Foto: eigen collectie). Foto: Eigen collectie

ONLINE AFSPRAAK MAKEN BIJ DE DOMMEL

Fysiotherapeuten stellen agenda open voor cliënten

Fysiotherapiepraktijk De Dommel biedt sinds kort een nieuwe service. Cliënten kunnen voortaan online een afspraak inplannen met een fysiotherapeut.

Klanten kunnen de digitale agenda van de therapeuten in te zien en weten dus wanneer die beschikbaar zijn. Het is de bedoeling dat bezoekers hun persoonlijke gegevens invullen én een vragenlijst waarin ze hun klachten weergeven. Met die informatie bij de hand kan de behandelaar het consult goed voorbereid beginnen en gaat er minder tijd verloren aan administratieve werkzaamheden.

Dat het mogelijk is om online afspraken te maken, wil niet zeggen dat dit ook moet. De secretaresses van de praktijk staan klanten nog altijd met plezier te woord. ,,Bellen voor een afspraak mag altijd", aldus Mieke van der Steen namens De Dommel.

WEBINARS

De fysiotherapeuten verzorgen normaliter elk kwartaal een interactieve voorlichtingsavond over een actueel onderwerp. ,,Dat is in de gebruikelijke vorm nu niet mogelijk", meldt Van der Steen. ,,Maar we bieden drie digitale alternatieven. Dinsdag 23 februari vanaf 19.00 uur is er een webinar over pilates."

Twee dagen later, donderdag 25 februari is er vanaf 18.00 uur opnieuw een webinar, dit keer over de meest voorkomende hand- en polsklachten. Dinsdag 2 maart geven twee fysiotherapeuten praktische tips voor mensen die corona hebben gehad en klachten houden.

Aanmelden voor de gratis digitale voorlichtingsbijeenkomsten is verplicht, dit kan via telefoonnummer (0411) 62 44 04 of e-mail: secretariaat@fysiotherapiededommel.nl. Op www.fysiotherapiededommel.nl staat een aanmeldlinkje.