Na jaren de 'Joop Zoetemelk' van de Liempdse optocht te zijn geweest, wint Ons Ploegske eindelijk de eerste prijs: als de familie Von Trapp. (Foto: Liesette Heesbeen, 2016).
Na jaren de 'Joop Zoetemelk' van de Liempdse optocht te zijn geweest, wint Ons Ploegske eindelijk de eerste prijs: als de familie Von Trapp. (Foto: Liesette Heesbeen, 2016). Foto:

Mooie, leuke en gekke herinneringen aan carnaval



Een groep Essche vrouwen beeldt koningin Beatrix en haar familie uit. Die 'oefenen' in Oggelvorsenpoel voor het bezoek aan 's-Hertogenbosch op Koninginnedag. (Foto: Lia Vorstenbosch, 2007).
Eefje Bergman van De Roze Sokken uit Esch viert carnaval met haar vader Tiny van Schijndel, die ongeneeslijk ziek is. ,,Hopelijk kunnen we in 2022 samen weer een feestje bouwen", schrijft Eefje. (Foto: 2019).
Gerard Schalkx (links) en wijlen Jan van der Linden ontvangen van 't Herriemenieke tijdens de Oliempische Spelen een bevroren taartbodem als Kouw Gouw Plak op de jaarlijkse Kolderzitting in café 't Wapen van Liempde. (Foto: 2004).
Deze gezellige bende van Buurtschap West wacht op het vertrek van de jeugdoptocht in het Boxtelse Eendengat. Elk jaar wordt er hard gewerkt door de jonge en oudere kinderen om iets leuks te bouwen. (Foto: Kim Hagens, 2020).
Annemien en Ad van der Sloot zijn elk jaar met dochter Maartje en zoon Roel present tijdens het kolderieke Politiek Kaffee in een volgepakte zaal Rembrandt. ,,En als kers op de taart na afloop een frietje eten bij Strik in de Kruisstraat. Wat zullen we het missen dit jaar." (Foto: 2020).
Na ruim vijftig jaar eindelijk een vriendschapsbord in Boxtel die de jumelage met Wittlich onderstreept. Met dank aan prins Paul d'n Urste en het prinsenpaar uit het Duitse Eifelstadje. (Foto: Paul Hermans, 2013).
Altijd groot feest tijdens de jaarlijkse kroegentocht van dit JRC-basketbalteam. Staand vlnr: Kim de Winter, Marcia van der Schoot, Fieke van Leeuwen, Sacha Prunieres, Marieke Schellekens, Marlies Peters en Dorine Wijgergangs. Voorste rij: Karin Geerts, Celine Sleumer, Esther Smits en Suzanne Schut. (Foto: 2020).
Henk (links) en Maarte van de Laak organiseren voor het eerst het Politiek Kaffee. Nu is er op carnavalsmaandag (15 februari) alleen een online persconferentie: aanvang 11.49 uur. (Foto: 2015).
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding