Jack de Weirdt helpt de Oggelleuter rondbrengen. (Foto: Bas van den Biggelaar)
Jack de Weirdt helpt de Oggelleuter rondbrengen. (Foto: Bas van den Biggelaar) Foto: Basman Creƫert - Bas van den Biggelaar

GEEN HUISKAMERCARNAVALSHOW ESCH

'Gewoon' een Oggelleuter

Vrijwilligers van carnavalsstichting De Oggelvorsen stopten dit weekend in Esch de 'All you need is Oggelleuter' in de brievenbussen. Een glossy met volop liefde voor het zottenfeest.

De dolle dagen lijken dit jaar echter bijna geruisloos voorbij te gaan. Het bestuur van De Oggelvorsen had voor het carnavalsweekend in eerste instantie nog een online programma in petto: de Huiskamer-Carnaval-Show, vol artiesten en vermaak. Maar gezien de huidige omstandigheden en na overleg met de gemeente Boxtel, besloot de organisatie het evenement alsnog te annuleren.

Het leutfeest in Oggelvorsenpoel blijft dit jaar dus beperkt tot de glossy, die ook digitaal te lezen is op www.oggelvorsen.nl. Wel vraagt de vereniging alle dorpsgenoten om zaterdag 13 februari huis en straat te versieren. Want, stelt ze, carnaval zit in ons hart.


p Bestuurslid Jack de Weirdt van carnavalsstichting De Oggelvorsen bracht dit weekend ook de Oggelleuter rond. Meer leutactiviteiten zitten er dit jaar niet in voor Esch. (Foto: Bas van den Biggelaar).