Brand in afzuiging


Bij het bedrijf DM Wheel Systems aan de Schouwrooij in Boxtel woedde woensdagochtend een kleine brand in een afzuiginstallatie. Het personeel waagde een eerste bluspoging, maar besloot alsnog de brandweer in te schakelen. De medewerkers van de hulpdienst hebben het vuur verder gedoofd. Daarvoor moest de afzuiginstallatie wel deels uit elkaar gehaald worden. Het is niet bekend of en hoe groot de schade bij het bedrijf is.


Geen Liemt-Al-Licht

De lampionoptocht Liemt-Al-Licht, traditioneel op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar, gaat niet door. Ook Woutertje Kaboutertje, die elke keer met enkele andere sprookjesfiguren zijn opwachting maakt bij de Liemdpse jeugd, verschijnt niet ten tonele. Dat meldt stichting Algemeen Belang Liempde.

Seniorencarnaval afgelast

Het mag geen verrassing heten. Eerder werd immers al bekend dat alle openbare festiviteiten met carnaval in Boxtel zijn afgelast. Nu heeft ook CV De Agterblijvers een streep gezet door de jaarlijkse feestmiddag voor senioren in de Tijberzaal van het Baanderherencollege. Geen muzikale optredens, geen tonpraters en geen sketches dus, meldt voorzitter Alex van Vreede.


Koffiepunten verzamelen

Lionsclub Dommel en Aa in Boxtel is begin deze maand gestart met het inzamelen van de spaarpunten van koffiemerk Douwe Egberts. De serviceclub ruilt de punten in voor pakken koffie, die weer naar de Voedselbank Boxtel gaan. De punten zijn in te leveren bij de supermarkten Albert Heijn, Jumbo en Plus in Boxtel en de Coop in Liempde.