Speciaal voor de trouwdag van zijn vader Wim en zijn stiefmoeder Maria trad Pim Bressers (links) op met een mede-muzikant van De Kromploegers.
Speciaal voor de trouwdag van zijn vader Wim en zijn stiefmoeder Maria trad Pim Bressers (links) op met een mede-muzikant van De Kromploegers. Foto: Pål Jansen

Herstart felicitatiedienst hofkapel De Kromploegers

De Liempdse hofkapel De Kromploegers gaat weer van start met haar Corona Felicitatiedienst. Omdat iedereen tijdens deze donkere maanden ook nog eens in lockdown zit, vinden de muzikanten dat er wel weer wat vrolijkheid terug mag komen.

In het voorjaar, bij het uitbreken van de coronacrisis, brachten muzikanten van De Kromploegers ook al honderden serenades aan de voordeuren in Liempde. Dat willen zij nu weer oppakken. ,,Al die verjaardagen zonder feestje, dat moet toch ook anders kunnen?", vraagt het blaasorkest zich af op zijn Facebookpagina.

De leden van De Kromploegers houden de coronaregels in acht en zijn te boeken op werkdagen tussen 18.00 en 19.30 uur en in het weekend tussen 13.00 en 19.30 uur. Alleen mensen uit Liempde komen in aanmerking. Een jarige verrassen met een optreden is mogelijk door te mailen naar coronafelicitatiedienst@kromploegers.nl onder vermelding van de naam van de jarige, adres, datum en gewenste tijd.


t Leden van hofkapel De Kromploegers speelden in het voorjaar bij hun dorpsgenoten voor de deur om hen een muzikaal hart onder de riem te steken in tijden van corona. Dat pakken ze na een pauze weer op. (Foto: Pål Jansen).