Afbeelding
Foto:

Forse blikschade bij autobotsingen 'Kuilen' Gemonde


Bewoners in de omgeving van De Kuilen, een straat in het buitengebied van Gemonde, hoorden zowel vrijdag- als maandagmiddag de sirenes loeien. In beide gevallen ging het om verkeersongevallen met flinke materiƫle schade.

Vrijdagmiddag was het omstreeks halftwee raak op de kruising met de Broekstraat als gevolg van een voorrangsfout. Een witte bestelbus duwde een personenauto in een droge sloot. Er vielen geen slachtoffers.

BROKSTUKKEN OP WEG

Maandagmiddag raakten op de Gemondseweg ter hoogte van De Kuilen liefst vier auto's beschadigd. Om iets na vieren botsten - eveneens door onbekende oorzaak - twee voertuigen. Daarbij werd ook een derde auto geraakt die een lekke band reed in de brokstukken op de weg.

Bovendien raakte een geparkeerd staande auto licht beschadigd. Een oudere vrouw is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis, verder waren er geen slachtoffers.


Looeind schrapt oliebollenverkoop

De eerder door de Liempdse buurtvereniging Looeind aangekondigde oliebollenverkoop op oudejaarsdag gaat niet door.

Een jarenlange traditie moet door de pandemie worden onderbroken, meldt Noud Versteden van de buurtvereniging. Na de afgekondigde lockdown vindt de club de verkoop bij bakkerij Van Eijndhoven niet verstandig .