Van links naar rechts: Mitch Stupers, Arthur Brands en Ruud Bouwmans spelen ook een rol tijdens de Grote Online TV Show. Welke? Dat is morgen, vrijdag 18 december online te zien vanaf 20.00 uur.
Van links naar rechts: Mitch Stupers, Arthur Brands en Ruud Bouwmans spelen ook een rol tijdens de Grote Online TV Show. Welke? Dat is morgen, vrijdag 18 december online te zien vanaf 20.00 uur. Foto: Gerard Schalkx

GROTE ONLINE TV-SHOW BRENGT KERST IN DE WOONKAMER

Voorproefje Op Liemt Gemunt kerstspecial belooft al veel goeds...

Enkele opnames voor de Grote Online TV Show in Liempde vonden vorig weekeinde al plaats. Daarin viel al te zien dat de Liempdenaren Mitch Stupers, Arthur Brands en Ruud Bouwmans voor hilariteit zullen zorgen in de uitzending. Het belooft dus een bijzonder tafereel morgen, vrijdag 18 december tussen 20.00 en 22.30 uur, tijdens het initiatief van Op Liemt Gemunt.

Ondanks de coronacrisis gaat het goed met de opbrengst van de spaaractie Op Liemt Gemunt. Morgen, vrijdag 18 december maakt de organisatie tijdens haar grote online tv-show het bedrag bekend dat de lokale verenigingen ontvangen.

VOORPROEFJE

Normaal gesproken wordt het ingezamelde bedrag kenbaar gemaakt tijdens de kerstmarkt, maar die gaat dit jaar niet door. Daarvoor in de plaats komt dus de Op Liemt Gemunt kerstspecial in de vorm van een spelshow die 18 december live op internet wordt uitgezonden van 20.00 tot 22.30 uur. Er zijn dan tevens mooie prijzen te winnen. Mensen kunnen alvast een voorproefje krijgen van de uitzending: op de Facebookpagina van Op Liemt Gemunt (www.facebook.com/opliemtgemunt) is al een aankondigingsfilmpje te zien.

Inwoners van Liempde kunnen met een spelkaart meedoen, maar ook een app downloaden via de website www.degroteonlinetvshow.nl waarmee ze hun prestaties kunnen vergelijken met dorpsgenoten.

Naast verschillende quizzen, zijn er ook een speciaal spel en enkele bingoronden. Spelkaarten kosten 12,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via de eerder genoemde website.




p Van links naar rechts: Mitch Stupers, Arthur Brands en Ruud Bouwmans spelen ook een rol tijdens de Grote Online TV Show. Welke? Dat is morgen, vrijdag 18 december online te zien vanaf 20.00 uur. (Foto: Gerard Schalkx).