Greep uit de zelfgemaakte kerst- en nieuwjaarswensen die de MEP-jeugd maakt voor ouderen van de stichting Met Je Hart. (Foto: eigen collectie).
Greep uit de zelfgemaakte kerst- en nieuwjaarswensen die de MEP-jeugd maakt voor ouderen van de stichting Met Je Hart. (Foto: eigen collectie). Foto: Hockeyclub MEP

MEP-jeugdleden maken kerstwens voor Met Je Hart


Zo'n 120 kwetsbare ouderen in de gemeente Boxtel die bekend zijn bij stichting Met Je Hart kunnen een dezer dagen een bijzondere kerst- en nieuwjaarswens in de bus verwachten. Zo'n tweehonderd jeugdleden van hockeyclub MEP maakten thuis een kleurige tekening die via de post wordt toegestuurd of persoonlijk wordt afgegeven.

De hockeyjeugd in de leeftijd van vijf tot tien jaar, waaronder ook kinderen met een beperking van het G-team, leefde zich creatief uit op initiatief van Susanne van Lingen, Djoeke Packbiers, Gaby Yeu en Ilse van Bussel.

OOK NAAR OUD-LEDEN

Het leverde bijna tweehonderd fraaie kerst- en nieuwjaarswensen op. Dat zijn er meer dan de ouderen die bekend zijn met Met Je Hart, maar betekent niet dat het restant in de prullenbak verdwijnt, benadrukt woordvoerder Joost van Geel van MEP. De kaarten die overblijven worden bij oudere oud-leden van de hockeyclub in de bus gestopt.


Eet met je Hart

Omdat de restaurants vanwege corona voorlopig nog gesloten zijn, heeft stichting Met je Hart de opzet van haar Eet van je Hart-campagne aangepast. Wie bij de lokale horeca een bestelling plaatst, kan via een QR-code op de meegeleverde flyer een donatie doen om eenzaamheid onder ouderen te bestrijden. Een overzicht van deelnemers is te vinden op: www.metjehart.nl/restaurants/Boxtel.