Kapsalon Tin Tin is sinds gisteren verhuisd naar de Rechterstraat 43. Het team blijft onveranderd met Saskia Eijkemans (midden) aan het roer. (Foto: Peter de Koning).
Kapsalon Tin Tin is sinds gisteren verhuisd naar de Rechterstraat 43. Het team blijft onveranderd met Saskia Eijkemans (midden) aan het roer. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

'MEER AANLOOP IN DE RECHTERSTRAAT DAN IN STATIONSSTRAAT'

Tin Tin neemt kapsalon Switch over

RENS VAN DEN ELSEN

Kapsalon Tin Tin is sinds woensdag niet meer te vinden aan de Stationsstraat maar in het pand van Switch aan de Rechterstraat 43. De overkoepelende kappersorganisatie Mijnkapper.today kreeg de kans om de nieuwe locatie aan te kopen en heeft die met beide handen aangegrepen.

In het pand op de hoek van de Rechterstraat en de Rozemarijnstraat zat tot voor kort Switch Kapper/Dennis Leeuwenhaag Hair + Make-up. Tin Tin maakt nu gebruik van het bestaande interieur en heeft er wat elementen uit haar oude salon aan de Stationsstraat in verwerkt.

IETS NIEUWS

Saskia Eijkemans van Tin Tin is blij met de nieuwe locatie en de verhuizing. ,,We zaten alweer tien jaar in de Stationsstraat en vonden het tijd voor iets nieuws. Omdat Dennis zelf ergens anders aan de slag gaat, hebben wij besloten om de hele zaak naar het centrum te verplaatsen. Het is ook dichter bij het centrum en daar is meer aanloop dan waar we tot voor kort gevestigd waren", aldus de kapster.

,,Ondanks de verplaatsing van de salon, blijft alles bij het oude, zowel wat betreft onze stylisten, de huiselijkheid als de diensten en producten. Onze klanten moeten nu alleen op een andere locatie, even verderop zijn."

TRAINING

De salon aan de Stationsstraat is nu weliswaar gesloten, maar voorlopig wordt het gebouw gebruikt om nieuwe kappers en stylisten binnen Mijnkapper.today te trainen, geeft Eijkemans aan. Dat blijft zo tot er een nieuwe bestemming voor is gevonden of het pand wordt verkocht.

Om klanten tegemoet te komen in de extra 250 meter die zij moeten afleggen van de Stationsstraat naar de Rechterstraat 43, geeft Tin Tin kappers hen 25 procent korting op de eerste knipbeurt in het nieuwe jaar, geldig in januari en februari. Eijkemans: ,,Wij hebben in elk geval veel zin om op onze nieuwe plek aan de slag te gaan."