Stapel op Sint vervult wensen voor een ander


De actie was vorig jaar een groot succes, dus wordt er een vervolg aan gegeven. De organisatie achter Stapel op Sint roept kinderen wederom op om een wens voor een ander in te sturen. Dat kan nog tot en met dit weekend.

Een beautydag voor een zusje, een uurtje rijden in een sportwagen en een dagje voor bloemenverkoopster spelen in de supermarkt. Die wensen van Nikkie, Willem en Fenna liet Stapel op Sint vorig jaar in vervulling gaan. Zij hadden in het Pietenboekje opgeschreven wat ze graag eens wilden doen voor hun naasten.

De kinderen uit de gemeente Boxtel kunnen ook nu weer wensen insturen. ,,Want soms is het ook fijn om iets voor een ander te doen. Bijvoorbeeld voor je opa, oma, juf, meester, vriend, vriendin of familie. Heb je een mooi idee? Laat het ons dan weten", geeft de organisatie aan.

Insturen kan nog tot en met zondag 6 december. Volgend jaar kiest de organisatie, als alles meezit qua coronamaatregelen, weer een aantal wensen uit om in vervulling te laten gaan.

In het Pietenboekje dat is uitgedeeld op alle basisscholen staat een pagina waar kinderen hun wens op kunnen schrijven. ,,Maak een foto van het lijstje en stuur het in via www.stapelopsint.nl."


Hengelsportclub Ons Genoegen vergadert online

Hengelsportvereniging Ons Genoegen houdt dit jaar de algemene ledenvergadering online. Normaliter vindt deze bijeenkomst in mei plaats in gemeenschapshuis De Rots, maar corona laat grote samenkomsten niet toe.

Tijdens de vergadering kunnen leden meedenken over de plannen voor het komende visjaar. Ook wordt de begroting besproken.

De onlinevergadering vindt maandag 14 december om 20.00 uur plaats. Leden krijgen een link toegestuurd als ze zich aanmelden via e-mail: info@hsvonsgenoegenboxtel.nl.