De acht levensloopbestendige woningen die in aanbouw zijn aan de Schijndelseweg beginnen aardig vorm te krijgen. De vier blokken van twee-onder-een-kap verrijzen op de plek van voormalig Chinees restaurant Golden Palace en krijgen als adres Petershof. Die naam verwijst naar het vroegere wegrestaurant Peters' Hoek op die plek.
De acht levensloopbestendige woningen die in aanbouw zijn aan de Schijndelseweg beginnen aardig vorm te krijgen. De vier blokken van twee-onder-een-kap verrijzen op de plek van voormalig Chinees restaurant Golden Palace en krijgen als adres Petershof. Die naam verwijst naar het vroegere wegrestaurant Peters' Hoek op die plek. Foto:

Nieuwbouwproject Petershof vordert gestaag

De acht levensloopbestendige woningen die in aanbouw zijn aan de Schijndelseweg beginnen aardig vorm te krijgen. De vier blokken van twee-onder-een-kap verrijzen op de plek van voormalig Chinees restaurant Golden Palace en krijgen als adres Petershof. Die naam verwijst naar het vroegere wegrestaurant Peter's Hoek op die plek. (Foto: Piet van Oers).