L'Union Boxtel pakt regiotitel ereklasse indoor

HANDBOOGSCHIETEN


Met een puntentotaal van 811, de beste score van dit seizoen, heeft het eerste viertal van de Boxtelse handboogschutterij L'Union vorige week de regionale indoortitel in de ereklasse op zijn naam geschreven.

De handboogcompetitie op de 18-meterafstand voltrok zich dit jaar met uitsluitend thuiswedstrijden. De drie beste deelnemers van het team telden voor de einduitslag.

Kopman Ad van de Langenberg noteerde dinsdagavond een prima score van 278 punten, Henk Jegers liet 276 punten aantekenen en Henri van de Broek 257 punten. Beste schutter van de laatste competitieavond was de nog niet speelgerechtigde Martijn van de Broek met 283 punten. Met nog twee wedstrijden te gaan is het Boxtelse indoorteam niet meer te achterhalen door de nummer twee Landmans Unie uit Schijndel.


OVERIGE RESULTATEN

Indoor regio: Ben Westenburg 217 punten (pr); Frans Kluijtmans 206; Jan v.d. Ven 152. Jeugdcompetitie: Jelt v.d. Langenberg 270 punten; Meike v. Oss 261; Senn Steenbakkers 246; Wout Evers 213. Compound: Marchel Kluijtmans 277 punten (pr). BareBow: Henk Jegers 190 punten.