Afbeelding
Foto: Hans van Doorn

Bakje sushi geserveerd in de auto

Nu horecaondernemers hun deuren gesloten moeten houden, vraagt dat om creativiteit. Ook Jos Hermans van N9NE Beer, Food & Wine liet zijn hersens kraken. Het terrein van zijn restaurant aan de Parallelweg Zuid 35 is omgetoverd tot foodtruckplaza. Afgelopen weekeinde was het drive thru-restaurant voor het eerst open.

Omdat Hermans iets anders wilde dan zijn eten bezorgen, kwam hij op het idee van de drive thru. Hij werd daarbij geïnspireerd door een initiatief in Breda. Klanten kunnen bij de ingang hun bestelling doorgeven, waarna ze over de parkeerplaats van restaurant N9NE rijden en eten ophalen bij de desbetreffende foodtruck.

Het drive thru-restaurant is elke vrijdag, zaterdag en zondag open tussen 16.00 en 20.30 uur. Een mondkapje dragen moet en betalen is alleen contactloos mogelijk. Lokale ondernemers zoals In2Sushi, Dutch Mini Pancakes en Bosch Wijnkopers doen mee.

Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/winterfoodtruckplaza.

De eerste editie van het drive thru-restaurant van restaurant N9NE was afgelopen weekeinde. Hier haalt een klant eten op bij het Bossche cateringbedrijf Breton. (Foto: Hans van Doorn).