Live talkshow door bibliotheek en Dommelland

Een live talkshow op tv waarbij verhalen uit, over en van Boxtel centraal staan. Dat is het idee achter het KomopVerhaalcafé. Zondag 1 november vindt de eerste editie plaats in de bibliotheek aan de Burgakker die vanaf 16.00 uur wordt uitgezonden door de lokale omroep Dommelland.

KomopVerhaalcafé wordt gepresenteerd door Joleen van Rooij van Dommelland, Marlies Germanus van Bibliotheek Boxtel is tafeldame.

DRIE TAFELGASTEN

Van Rooij ontvangt drie gasten. Bert Engelbart vertelt over het verhalenproject Boxtel – 2020 in 366 verhalen en brengt één van de schrijvers mee. Oud-docent Nick van de Veer is gepassioneerd verhalenverteller en praat daarover en over het ontstaan van Het Verteltheater.

Tot slot schuiven Klaar van der Lippe en Floor Snels aan tafel namens het drie jaar geleden door destijds recent afgestudeerde kunstenaars opgerichte collectief Young Artists Feed Forward (YAFF). Ze vertellen over Bidbook Boxtel. Dat werd vorig jaar vrijblijvend aangeboden aan het gemeentebestuur met ideeën voor de culturele invulling van leegstaande winkelpanden en andere ruimten.