...DÉSIRÉ VAN LAARHOVEN...
...DÉSIRÉ VAN LAARHOVEN... Foto: Eigen collectie

Combinatie95 houdt digitaal politiek café

Nu fysiek bij elkaar komen niet mogelijk is, komen de Boxtelse politieke partijen met online alternatieven om hun achterban te horen. Combinatie95 doet dat woensdag 28 oktober met het Digitaal Politiek Café met Désiré.

Lijsttrekker Désiré van Laarhoven opent het 'café' via Microsoft Teams, een computerprogramma waarmee je kunt videobellen. Tussen 19.30 en 21.00 uur zit de Liempdse klaar om vragen te beantwoorden of suggesties te doen, maar ook om nader kennis te maken met de kiezers. Daarnaast zijn ook andere kandidaten van de kieslijst aanwezig.

Het thema van deze online bijeenkomst is leefbaarheid. Hiervoor heeft Combinatie95 ook enkele stellingen waarover deelnemers kunnen discussiëren. Van Laarhoven: ,,Ondanks de maatregelen blijven we wel graag in gesprek met de inwoners over belangrijke onderwerpen. Leefbaarheid van onze kernen en wijken valt daar ook onder."

Volgens het programma van Combinatie95 gaat leefbaarheid over fijn wonen, leven en recreëren in de eigen omgeving. Het verenigingsleven, vrijwilligerswerk en de wijkvoorzieningen zijn daarvoor belangrijke dragers vindt de partij.