Op tal van Boxtelse trottoirs, maar ook op wandel- en fietspaden werd zaterdag met stoepkrijt 'Samen Leren' geschreven. Zoals hier in het winkelcentrum van de wijk Selissenwal
Op tal van Boxtelse trottoirs, maar ook op wandel- en fietspaden werd zaterdag met stoepkrijt 'Samen Leren' geschreven. Zoals hier in het winkelcentrum van de wijk Selissenwal Foto: Mariëlle Wijffelaars

Samen leren... schrijven, maar wel met stoepkrijt

Op tal van trottoirs, fiets- en wandelpaden in de gemeente Boxtel is zaterdag met stoepkrijt de leus ‘Samen Leren’ geplaatst.

Het was een actie van de lokale D66-afdeling, die onder deze titel vorige week een zelfgeschreven onderwijsvisie lanceerde.

In onze editie van 8 oktober was uitgebreid te lezen over de visie. De democraten pleiten onder meer voor een ‘wijkleerbedrijf’, waar ouderen en jongeren kennis kunnen uitwisselen.

Op tal van Boxtelse trottoirs, maar ook op wandel- en fietspaden werd zaterdag met stoepkrijt 'Samen Leren' geschreven. Zoals hier, op het Apollopad in Boxtel-Oost.
Op tal van Boxtelse trottoirs, maar ook op wandel- en fietspaden werd zaterdag met stoepkrijt 'Samen Leren' geschreven. Zoals hier, op het fietspad langs de Schijndelsedijk.
Op tal van Boxtelse trottoirs, maar ook op wandel- en fietspaden werd zaterdag met stoepkrijt 'Samen Leren' geschreven. Zoals hier bij visvijver Vorsenpoel in Boxtel-Oost.