Burgemeester schrijft open brief aan alle Boxtelaren

Om Boxtelaren een hart onder de riem te steken, heeft burgemeester Ronald van Meygaarden dinsdag op coronaherdenkingsdag een open brief gepubliceerd. Hierin roept hij inwoners onder meer op om aandacht te hebben voor de ander en vraagt hij hen om zich aan de geldende maatregelen van het RIVM te houden.

Van Meygaarden dwingt er bij burgers op aan om de maatregelen van het RIVM serieus te nemen nu het aantal coronabesmettingen weer toeneemt. ,,Samen kunnen we verdere verspreiding van het virus tegengaan", aldus de burgemeester.

AANDACHT

Boxtelaren dienen ook meer aandacht te hebben voor elkaar, omdat dat in deze periode extra belangrijk is, volgens hem. ,,Bel elkaar een keertje extra of stuur een kaartje. We kunnen ook met afstand dicht bij elkaar blijven", aldus de burgemeester.

Van Meygaarden zegt daarnaast mee te leven met alle getroffen mensen, op welke manier dan ook: of ze nou een dierbare hebben verloren, zelf ziek zijn geweest of hun baan kwijt zijn geraakt. ,,Mijn gedachten gaan uit naar iedereen die de afgelopen tijd verdriet heeft ervaren door dit verschrikkelijke virus."