Afbeelding
Foto: Eigen collectie

CORONA VERPEST PARTIJFEEST IN LIEMPDE

Combinatie95 viert even geen jubileum, kandidaten wel bekend

Het had een mooi moment moeten worden, de jubileumviering van Combinatie95. De Liempdse politieke partij zou zaterdag stilstaan bij het 25-jarig bestaan en meteen haar campagne voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezing aftrappen. Maar het hele feest ging op het laatste moment niet door vanwege het bekende virus. Wel werd de kandidatenlijst bekend gemaakt.

Er was een gastoptreden van de Brabantse taalkundige Wim Daniëls gepland en de speciale jubileumkrant van de partij zou uitgereikt worden aan alle leden. Niets van dat alles dus. Voor het feest wordt een nieuwe datum in 2021 gezocht en de partijleden hebben de krant in de bus gehad.

ONDERTEKENEN

Wat wel doorging was het ondertekenen van de officiële formulieren voor deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen. Op die lijst staan vijftig kandidaten, aangevoerd door Désiré van Laarhoven- van Abeelen en met Joep Schalkx, Stefan de Nijs en Peter den Ouden op respectievelijk plekken twee, drie en vier.

De lijsttrekker en wethouderskandidaat van de van oorsprong Liempdse partij, geeft aan trots te zijn op de leden die zich verkiesbaar hebben gesteld. ,,Het zijn vijftig unieke personen, jong en oud, man en vrouw, ondernemers, maatschappelijk betrokken, geografische verdeeld over de vier kernen."

De volledige lijst met foto’s is te vinden op de website www.combinatie95.nl. Daar is eveneens een overzicht te vinden van de geschiedenis van de jubilerende lokale politieke partij en de feestkrant is er te downloaden.


p Nummer vier op de kandidatenlijst, Peter den Ouden uit Esch, zet zijn handtekening. Partijsecretaris Leo Veroude kijkt toe. (Foto: Eigen collectie).